Paranoia Discovery

Paranoia Discovery

Vai ce oi sunteti. Ce usor sunteti de manipulat, cat de mult va afecteaza aceasta stire. Ah, stai sa o formulez altfel:

O AVERTIZARE care ne priveşte pe toţi:
“Mi-a disparut din grila de programe. Ce s-a intamplat?”. Unul dintre cele mai iubite posturi TV din Romania fost SCOS de RCS/RDS —>

705065 10151353541396204 858986255 o

E vorba de Discovery,  canal tv care n-a fost scos de pe grila RCS cablu. Dar e bine sa ne impacientam inainte sa facem scandal, sa iesim afara sa ne dam foc in piata publica. Ah, scuze, sa protestam cu telecomanda ca nu mai e Discovery nu stiu unde pe cablu. Dar eu daca ma uit pe DTV il vad acolo. Cica RDS-ul l-ar fi scos de pe Digi Satelit, dar nu se stie exact daca acest lucru este in Ungaria sau in Romania.

Ce-i drept, contractul dintre RCS si Discovery ar expira la 30 noiembrie. Pana la final, il vedem la televizor.

Sa va zic o chestie. Voua va place inghetata. Si va cumparati inghetata de la masina de inghetata, care vine la coltul blocului, in fiecare zi dupa-amiaza la ora 3. In fiecare zi meregti si cumparati inghetata.
La un moment dat, masina nu mai vine. Ce faceti? Iesiti in strada sa plangeti? Va duceti sa aprindeti lumanari in l0cul in care venea masina de inghetata si sa puneti flori? Iesiti in fiecare zi la ora 3 dupa masina de inghetata si inghititi in sec ca nu mai vine? Sau va duceti sa luati inghetata din alta parte?

Asa ca lamentarile astea de doi lei si stirile cu titlurile de mai sus sunt irelevante. Aveti alternative, culmea, chiar mai bune decat Discovery, aveti. Atunci adaptati-va. Suntem o economie de piata, nu comunism. Apropo, celelalte doua canale de life iti difuzeaza niste documentare BBC de ramai in cap.

Update: Discovery au scos o pagina in care isi invita prietenii sa ii ajute.

prietenii.discovery.ro screen capture 2012 11 23 22 18 27

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply