Parcarile, amenzile si masinile

Ieri am vazut atat pe Lascar Catargiu cat si pe Vacaresti politisti care patrulau si amendau soferii ce isi parcau masinile aiurea. Pentru prima data am vazut amenzi pentru masinile parcate pe trotuar in centrul Bucurestiului.

Si tot ieri am aflat ca se ridica masinile din sectorul 6 al capitalei pentru parcare neregulamentara. Acuma sectorul 6 inseamna Militari. A vazut cineva vreo parcare in Militari? Are cineva vreo solutie pentru masinile din cartierul ala? Pentru cine nu stie inca, amenda e 500 lei, la care se adauga 200 lei cheltuieli. Asa ca daca ti-au ridicat masina ori le dai jumatate de salariu, sau mai mult de jumatate, ori te duci si ii impusti pe toti.

Ma rog, vad ca devine din ce in ce mai roz situatia, iar astia asa cred ca pot sa fluidizeze traficul in oras, ridicand masini si dand amenzi care … se pastreaza intr-un buzunar interesant

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply