Parcul Bordei

parcul bordei

Am fost in seara asta in mult titratul parc Bordei. Pentru cei care nu stiu unde este, de pe Primaverii se face stanga si un pic mai in fata. Am parcat in fata la Vila Lac 3 🙂 (!!)

E un pseudo parc, flancat de garduri si sarma. E dragut amenajat, insa mai greu pui copaci dupa ce altii au fost taiati, degeaba faci un loc de joaca si pui iarba si pamant fertil daca inainte acolo a fost depozit de materiale de constructii.

Mai e de lucru acolo, probabil e spre bine, ar trebui mai multi copaci si ar fi bine. In schimb e racoros pentru ca e apa in preajma, sunt cateva banci si s-a terminat distractia, in schimb e foarta multa liniste, daca nu esti pe partea cu bd. Aviatorilor.

Nu intra oricine acolo, iar gardienii vegheaza la pastrarea ordinei in parc. Nu am gasit locuri de fumat, dar am aruncat chistoacele in cosurile puse din 10 in 10 metri.

Nota personala: mai bine ramanea la Constanda si construia ala acolo ce vroia sa construiasca.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: