Parlamentari idioti

“Cand parlamentul ales nu e in stare sa ma reprezinte
Mi se rupe pula de cine iese presedinte!” (Parazitii)

MJ

“Un gest de lasitate” … zice unul din parlamentari la televizor.
Faptul ca deh … nu a demisionat la 5 minute.

Faptul ca voi va credeti buricul pamantului va da dreptul sa faceti orice? Faptul ca voi incalcati vointa unei natiuni care trebuia sa voteze prin referendum demiterea presedintelui va face sa fiti mai buni? Nu … iar pentru asta veti fi taxati urat de tot in 3 luni de zile.

Si … azi noapte am vazut editorialul lui Sorin Rosca Stanescu in Ziua de azi. Cititi-l … a avut dreptate cu absolut orice amanunt. De unde stia ce stia?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Parlamentari idioti

  1. Domnul Rosca a stiut ce a stiut pentru ca intotdeauna a avut legaturile favorabile care i-au ajutat 🙂
    Pe de alta parte… ai dreptate si tu. Parlamentul a ignorat alegerea poporului, buna, rea, neimportant. O sa cada tot sistemul in maxim 2 saptamani.

  2. Tot tu ai ales si Parlamentarii aia idioti, asta nu spune ceva si despre tine? Iar “iesirea in strada” de ieri care a fost o chestie penibila si orchestrata, nu reprezinta dorintele poporului.

    Basescu a dat jos cabinetul ciorbea, la Primaria Bucuresti avea nevoie de alti colaboratori, deci a daramat si acolo consiliul, acum e Presedinte si are nevoie de alt Parlament.

    Nu cumva are nevoie de alt popor?

    L-am sustinut multa vreme dar acum face prea multe porcarii, nu se remarca cu nimic pozitiv, doar se remarca la tv. Vreau si rezultate de la Presedinte, nu doar vorbe goale

Leave a Reply

%d bloggers like this: