Reactii din tara

Iasul si Timisoara au anuntat ca vor iesi in strada in aceasta seara.

Voi vreti sa fiti indiferenti pe blogurile voastre nu?

Sondaje Ad Hoc pe internet, petitii online.

Punctate de foarte multa lume. Cel putin asta de pe lx.

Update : Mesaje care anunţă acţiuni de susţinere a preşedintelui Taian Băsescu în Oradea, Craiova şi Braşov au început să circule pe internet, prin Yahoo! Messenger, transmite corespondentul NewsIn.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Reactii din tara

 1. OFF TOPIC :

  Cu dedicatie pentru Piticu … care stiu ca detesta Cosmote-ul … 😆

  Cosmote România a depăşit pragul de două milioane de clienţi

 2. 1. Chill dawg !
  Prea mult zgomot pentru ceva prea mic.
  2. Maturizeaza-te!
  Realitatea -sau , daca vrei, trustul media in intregul sau- nu trebuie sa fie sau sa ajunga , in nici un caz, ceva cu un vesnic “La Lupta” pe burtiere
  Iar tu, ca traitor prin zona ar trebui sa inveti sa privesti imaginea mult mai in ansamblu.

  Pot intelege a ai o pasiune personala pentru Basescu. E dreptul tau si nu am de ce sa nu iti respect opinia chiar daca nu e cea mai justa sau corecta. Insa opinia ta iti da doar dreptul de a fi subiectiv si personal nicidecum acela de a incerca sa mi-o bagi fortat pe gat ca fiind singura valabila si viabila.
  Dupa anii scursi de la 89 incoace, poate ca e timpul sa traim si momentul demiterii unui presedinte fara a mai face din asta un circ national sau ceva cu care sa ne jenam in ochii lumii civilizate.
  La asta te-ai gandit inainte sa ne …scoti in tara?

  P(e) si S(e);
  daca arunci o privire pe acea petitie on line, la doar cateva ore dupa ce ai inclus-o in blogul tau, ai sa observi ca multi dintre cei 22 de milioane (hai, lol) chiar sunt de aceeasi parere cu parazitii din Parlament.
  De ce oare?

 3. oh da. plin de lume. =)) fara suparare dar cand am trecut eu pe acolo erau doar porumbeii. si era ora 6-7. ma indoiesc ca s-au adunat dupa….

Leave a Reply

%d bloggers like this: