Partidul Civic Maghiar

image1280.jpg
Am gasit anuntul asta in seara asta. Am ramas masca.
Ca sa traduc ce scrie acolo, poate nu vedeti clar daca dati click pe poza.

Din cine se compune Partidul Civic Maghiar? Din ardelenii adevarati dornici sa starpeasca coruptia din Romania si sa ofere o viata mai buna locuitorilor.

Aha … si eu vreau doua blonde si masina la scara. Si mai ales niste camere Hi8 puse in colturi specifice ca sa surprinda orice miscare dintre mine si blondele alea.

Ce obiective are partidu asta? Consolidarea statului de drept, asigurarea dezvoltarii economice, sociale, culturale si institutionale a statului roman.

Ce primiti daca va inscrieti in partid? ( asta nu se vede in poza ). Un sac de cartofi din tinutul secuiesc si un bon valoric pentru bradul de Craciun.

Iote ca inca mai exista oameni tampiti, care vor sa faca partide pentru viata politica a noastra. Noi subiecte de emisiuni pentru OTV. Dar, stai, ca macar aici DDTV e dragut si nu ii suporta pe unguri. Nici eu … pe unii ca astia. V-as ura multa muie, dar iara ma acuza cititorii ca nu respect codul de deontologie. Pana una alta … nu va urez asta, dar retineti ideea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Partidul Civic Maghiar

Leave a Reply

%d bloggers like this: