Pasajul Basarab

E aproape gata. Doamne, am putut sa o zic si pe asta. Pasajul Basarab e aproape gata.

Azi s-a dat Oprescu pe pasaj si a zis ca e ok. Bine, nu cred ca se pricepe prea mult un doctor la constructii, dar a dat bine sa zica ca e ok. Deja nu mai conteaza ca a costat de doua ori mai mult, conteaza ca sa ii dea drumul cat mai repede. Si sper cu ocazia asta sa bage repede in reparatii si podul Grant, pentru ca e praf si mult prea aglomerat. Sper insa sa se deverseze in pasajul Basarab puhoiul de masini care blocheaza Stefan cel Mare si Iancu de Hunedoara, asteptand sa intre in Piata Victoriei sau in Pasajul Victoriei. Dar si sper sa isi dea seama ca strada Nicolae Titulescu trebuie largita si ca arborii aia seculari de pe mijlocul strazii pe langa linia de tramvai sunt total inutili in zona aia.

Chiar daca vor exista acolo proteste ale lui Bucurenci & co, legate de taierea copacilor alora, strada Nicolae Titlulescu trebuie largita. Si repede.

Ne ia 20 de ani sa facem o statie de metrou sau un pasaj suprateran, dar poate poate, asa incet, incet, ne miscam, iar copiii nostri vor fi in stare sa se bucure de realizarile bunicilor lor si ale noastre partial.

Poze de la Cosmin

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply