Pasiunea pentru muzica

Va promiteam sa va zic cum a fost la Vocea Romaniei. Eh, eu am tot avut dubii cu privire la show-ul asta. Ce-i drept am fost la preselectiile de la Bucuresti si am vazut ce feluri de oameni erau prezenti acolo. Drept urmare eram chiar sceptic ca vor scoate si gasi ceva talente. Dar talente sunt multe la noi, dar toate mai putin exploatate.

In schimb ce am vazut in platou nu au fost neaparat talente, ci oameni care puneau suflet in ceea ce faceau. In acest fel am vazut cele mai din inima cantece. Am experimentat inca o data senzatia de #pieleagaina.

Si cel mai mult m-a bucurat cum copiii, tineri, oameni care vor sa se afirme vin si dau tot ce au ei mai bun in fata unui public in primul lor concert live. Pentru ca editiile live de la Vocea Romaniei  sunt primele concerte pe care le ofera in direct acesti participanti. La emisiunile inregistrate s-ar fi putut lua pauza, s-ar fi putut recanta ceva, ca sa dea bine la montaj sau chiar s-ar fi montat.

Si am tot respectul pentru participanti care au invatat intr-un timp atat de scurt cum sa se comporte pe scena, ce sa faca si cum sa ia atitudine acolo. Exact ca artisti adevarati.

Si e poate doar parerea mea de pana acum, dar echipele lui Smiley si Brenciu sunt singurele care au sanse reale la titlu. Sa vedem ce se intampla si saptamana viitoare zic

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply