Pe strada mea …

Sa-mi aminteasca cineva o melodie cu tema de pe strada mea (de preferinta link pe trilulilu), ca sa pot ilustra corect articolul asta.
Revenind, pe strada mea spuneam ca se schimba bordurile. N-ar fi fost asta o problema, daca se inchidea strada, daca se anunta ca e santier, daca se scoteau si ridicau masinile abandonate si asa mai departe. In schimb, au continuat sa dea cu picamerul pe langa masini, sa scoata bordurile cu tarnacopul si sa le lase in mijlocul strazii sau pe trotuare. Acum strada s-a mai subtiat cu cel putin 3 metri, ocupati de catre teancul de pietris, borduri sparte si moloz.
Totusi avem si o veste buna, se schimba bordurile. Au montat bordurile noi pe alocuri, pe unde nu erau parcate masini si probabil pe unde au primit mai multe injuraturi. In schimb, bordurile noi sunt inalte (de asta sunt noi), drept urmare nimeni nu isi rupe masina ca sa se urce pe ele. Asa incat masinile se parcheaza langa borduri, pe ambele parti ale strazii. Ce ramane ? Un spatiu de 2 metri (fix 2 metri ) masina mea are 1,80 si am reusit sa mai am doar cate o scobitoare spatiu intre oglinzi.

Ah, iar ca povestea sa fie draguta de tot, pana si prelungirea strazii care urca inspre Polivalenta e plina de masini. Din pacate acolo pe laterale sunt graduri, deci solutii de zgariat, nu pereti ca sa stii cat sa te opresti. Cred ca ar terbui totusi sa ma duc la show-ul asta sa vad daca ma descurc.

De ce am eu impresia ca orice primar de sector (inclusiv cel general care a fost atat de performant incat n-are nimeni tupeu sa candideze) vrea sa termine mandatul intr-un cor de injuraturi?

Am gasit cu ce material audio sa ilustrez articolul, ascultati-l mai jos: Dan Spataru – Ai trecut pe strada mea

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: