Pensiile scad cu 15%, salariile bugetarilor cu 25%

Bun, macar atat decat sa creasca taxele.

Si nu scade pensia si salariul fiecaruia in parte, ci fondul total de salarii cu 25%. Drept urmare acum incep scandalurile si pupaturile in cur in administratia publica de stat, astfel incat fiecare sa aiba scaderea cat mai mica din salarii. Ideea e ca salariile care ar scadea sub 600 de lei in urma reducerilor, nu vor fi afectate.  Acum urmeaza scandalurile in institutiile bugetare, acum reinfloreste shpaga data bugetarilor – pentru ca sunt niste persoane total indolente si iresponsabile – si de acum ar putea incepe miscarile sindicale.

Hai sa vedem, e fun in Romania. Urmeaza scumpiri ale combustibilului.

Si daca tot ziceam de scumpiri, m-ati criticat zilele trecute pentru ca am zis ca vor creste preturile cu 40% in timp ce ele ar fi putut creste cu maxim 10 %. Pai sa facem calculul simplu al omului de la piata. Daca creste benzina cu 10%, inseamna ca trebuie inca 10% adaugat la pret, daca creste TVA-ul, inseamna ca inca x% trebuie adaugat la pret, daca creste pretul combustibilului inca 10% adaugati la producatori, dupa care iar la produsul finit si de aici rezulta aia 40%. O sa traiti si o sa vedem.

Pana una alta, Basescu zicea sa avem incredere ca va fi bine. Puii mei, va fi bine, dar vorbeste cineva cu noi? O iesire din asta de tip Zeus nu calmeaza pe nimeni. Din contra, iar asta veti vedea in saptamanile urmatoare.

PS: Draga domnule Presedinte, daca tot ati spus ca am aberat in articolele de pe blog de mai devreme, pai cum sa nu aberam? Ne bazam pe vreun comunicat oficial? Nu, atunci tara e in criza, atunci ne ducem dracu, pentru ca nimeni nu vine sa spuna oficial nimic. Tui comunicarea masii si transparenta lu peste.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: