Pentru cititori

Va place la nebunie sa va complaceti. Va place la nebunie sa stati intr-un conclubinaj, unde voi sunteti femeia, iar barbatul e unul alcoolic, care vine si va bate in fiecare seara.

Nu l-ati insela, pentru ca daca ati face asta … v-ar imprastia creierii in toata casa. Dar, daca nu afla? Si daca intr-o zi i-ai spune ca s-a terminat. Sau, daca l-ai prinde mahmur si l-ai putea provoca la o discutie?

Stii doar ca poti schimba ceva, stii ca poti sa faci altceva. Insa nu o faci, pentru ca iti place sa fii batuta. Pentru ca te-ai obisnuit sa ai pe unul deasupra ta care sa tzipe la tine si sa iti spuna ce sa faci.

Nu iti dai seama ca pute? Si daca pute … dai cu un spray ca “sa se duca” mirosul. Mirosul ramane acolo, pentru ca un spray nu-l dizolva.

Daca ati prins analogia e bine, daca nu … sarbatori fericite … cititori ai lui zoso.ro

Asta ca sa le raspund si celor de pun niste anumite intrebari pe aici si ca sa nu comentez de cate 3 ori acelasi lucru.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Pentru cititori

  1. asta asa , ca pentru despre Romania.
    corect?si despre defecte.sincer, nu cred ca daca intram in $##ue, nu o sa mai fie coruptie, hotie, etc
    nu ca n ar fi si in alte locuri.dar e bine ca ne vedem paiul din ochi.
    p.s: eu citesc piticu’ nu zoso 😛

  2. Am sa incep cu afirmatia de mai sus a lui Nancy: “Eu citesc Piticu, nu zoso!”. Si continuam cu “parerea mea ba”: si daca am incerca sa facem ceva, suntem mult prea putini. Si eu vreau sa fac, si eu vreau sa ma implic. Dar e de gandit ca suntem pur si simplu o mana de oameni care vor sa schimbe ceva intr-o tara de ratati, cu mentalitati intr-adevar comuniste, de genul “Las-o ba, ca merge asa”. Sunt intr-adevar scarbit de mentalitatea asta a unora, “timpul trece, leafa merge, merge treaba”. Dar cu cine sa schimbam? Propun o insemnare dedicata chestiei asteia la toti si hai sa facem o lista cu cati am fi in stare sa intervenim, sa facem si sa schimbam ceva. Daca depasim 2000 de oameni la o tara de 23 de milioane, deja ar fi un lucru mare.

  3. Am deschis lista de care vorbeam. Imi cer scuze pentru un al doilea comment, dar il simteam drept necesar. Click pe nume si veti fi dusi la lista.

Leave a Reply

%d