10 zile

Ma uit pe toate site-urile de pe aici de prin .ro si nu gasesc nimic despre integrare. Nici cele mai vizitate site-uri de stiri nu au vreo sectiune dedicata acestui lucru.

Astora de la hotnews.ro li se pare esential ca Codrut Seres e invinuit, nu ca mai sunt 10 zile. Si asa se intampla cu orice alta pagina web de informare publica.

Ca de obicei, or sa se trezeasca cu mult dupa, pentru ca  … sa poata justifica faptul ca lucreaza, cumva.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “10 zile

  1. Scuza-mi “interesul”, da’ mare branza si integrarea asta.
    Ce sa zic….tu crezi ca o sa fie mai bine. te ai uitat la stiri acum un an si..cand veneau ungurii sa cumpere mancare de la noi ca la ei era prea scump. Datorita integrarii…

  2. Pai cine ce sa scrie Pitic, daca nimeni nu stie ce ne asteapta? Tie ti-ar conveni in calitate de jurnalist sa minti omul? Mie unul nu. Doar daca as fi un jurnalist de rahat, care face din rahat bici pentru tiraj, atunci da. As abera poate pagini intregi despre integrarea in UE. Daca vine cineva cu idei despre ceea ce ne asteapta, vreau sa facem un schimb de corespondenta pe tema asta. Auzisem un zvon cum ca salariul minim pe economie ar deveni 700 RON (zvon!!).

  3. Si in cazul asta, de unde stim ca nu vom fi tratati ca de obicei, drept groapa de gunoi, oaza de prostime si mana de lucru ieftina, drept urmare la noi nu va fi niciodata ca la ei. In privinta preturilor, da, perfect de acord. In privinta nivelului de trai …. ramanem inca in dubii. Dubii mari 😉

  4. nimeni nu prea face mare tam-tam pe tema integrarii, parca nici nu s-ar intampla. nu stiu cate ar fi de scris dar as citi cu interes un articol in care ar fi intrebati oameni importanti, nu stiu daca avea asa ceva la noi, ce stiu ei despre intregrare. as intreba politicieni, as vrea sa ii purece putin cineva pentru ca sunt convinsa ca sunt unii paraleli.
    un articol din sectiunea asta ar putea fi o parelela gen uite ce s-a intamplat in tarile x, y, z in momentul integrarii si in urmatoarele luni sau uite cum s-au pregatit altii.

Leave a Reply