Pentru prima data in Amsterdam

Teoretic eu am mai fost de 2 ori in Amsterdam, dar doar pe aeroport. N-am reusit sa ies afara, ca legaturile intre avioane erau destul de rapide, plus ca principalul aeroport din Amsterdam e urias, cu timpi de 15 minute intre terminale. Dar nu despre asta e vorba, e vorba despre asta:

Nu, nici despre asta nu e vorba. E vorba despre High Impact Friends, un concept extraordinar pentru oameni extraordinari.

Prima data cand a fost vorba de Amsterdam, nu stiu ce m-a impiedicat sa nu ajung. Doar imi amintesc ca toata lumea de acolo mi-a dus dorul. De data asta mergem, mergem sa vizitam orasul si nu singuri de capul nostru, ci impreuna cu bloggeri, influentatori si oameni ce au business-uri in online.

Mergem sa ne scolim cum ar veni, dar afara, pe teren strain, observand astfel ce fac ei acolo, cum fac si cum putem sa facem lucruri mult mai magnifice. Eu as putea sa scot in evidenta cateva evenimente majore in online,  de anul trecut, urmare a primei editii #bizamsterdam.
Astia suntem noi, ne cunoasteti:

high impact friends

As vrea acum sa va intreb urmatoarea chestie si sa imi raspundeti in comentarii. Care este temerea voastra in online-ul lui 2012 in Romania? Temerea, de ce va temeti, ce va e frica ca se va intampla? Si asta vom dezbate acolo si vom veni cu solutii, idei, propuneri. Hah!

PS: n-am fumat nimic, sunt doar entuziasmat.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply