Peste 100 de televiziuni romanesti

Sunt un mandru posesor de STB HD de la Digi, pentru care platesc 10 lei pe luna. Zilele astea au facut update la lista de canale, le-au rearanjat, le-au modificat si au mai introdus canale noi. Presupun din denumirea lor (test 1, 2, 3) ca pregatesc canale digitale HD noi. Asa incat o rescanare de canale din cand in cand este binevenita.

In schimb Digi a si aranjat de capul lor ordinea canalelor pe cablu digital. Astfel programele incep cu TVR 1, 2, protv, canalele de stiri, canalele de sport, canalele de filme, canalele discovery si restul. Dupa numaratoarea normala, canalele romanesti (care au cel putin subtitrare in romana) se termina la numarul 103. Dupa acestea urmeaza CNN, cateva canale nemtesti, unguresti si probabil italienii.

Partea buna e ca au exilat canalele care sunt total neinteresante, exact acolo unde le e locul. Spre exemplu acest canal, fanatic, il veti gasi pe pozitia 99.

Si cand ma uit la cum se prezinta ecranul, incerc sa fac o analogie cu Evenimentul Zilei anilor ’90, acela cenzurat de Iliescu. Ziarul care nastea puii vii si care a dat drumul modei tabloidelor. Acum vom vedea moda televiziunilor fanatice.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: