Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Piata Universitatii azi

 1. Eu i-am auzit pe doi cretini (tineri, ciudat…) discutand cum ca toti oamenii de acolo eram adusi de partid. Nu se vede in poze, dar toti aveau carnetele de membru la vedere :))

 2. Da, Piticule,.. :)))
  Geriatria si ale ei basthi de fosti maistrii la skularie , rockerii cu peturi de berica la jumate (ca viatza-i skumpa si berea s-a scumpit), niste curiosi niste kiddos si ZANU DE LA BANCA ROMANEASCA. Daca ar fi fost si Ali G erau chiar toti :))
  Definitia OBISNUITULUI ABSOLUT !!!!
  Chiar merita Basescu sa se reincoroneze regele pietzii Universitatii.
  Bre, io’ ti-am zis sa iti revii. De ce nu ma asculti ?
  La ora cand oamenii aia obisnuiti isi rupeau fashul pentru Baselu, anonimii munceau in Bucuresti si in toata Romania, Piticule !
  Munceau pentru a plati coloana prezidentiala , girofarurile si SPP-pistii unuia care, fie ca place fie ca nu, se pricepe la orice altceva numai la a fi presedinte nu; a unuia care se catzara pe diverse prin Bucuresti pentru a asigura varsta a 3 a ca va face ce e mai bine pentru tara chit ca respectivii bosorogi crapa zilnic si in numar din ce in ce mai mare sub inteleapta lui carmuire ; crapa de foame, de frig, de lipsa de medicamente….

 3. vaaaaai..
  m-a scos din sarite toata mitocania asta pesedista de a zice ca oamenii astia au iesit cu ordin de la partid in strada.. ultima nesimtire!
  e adevarat ca pentru ei nu ar iesi niciodata voluntar in strada mai mult de 10 oameni, pur si simplu pentru ca sunt niste nimeni infecti, dar totusi.. mai cu masura..

Leave a Reply