Piticu goes mobile

In final  sau in special pentru o anumita persoana de peste Ocean am activat pluginul de mobil. Adica daca intri de pe mobil pe piticu.ro nu vei vedea siteul obisnuit ci versiunea adaptata si mai mica pentru mobil.

Scriptul si pluginul sunt facute de Andy Moore, un tip care tot face chestii interesante pentru mobil.

Acum. Cum chestia cu mobilul si .mobi e la inceput si in continua dezvoltare, am niste rugaminti la voi.

Prima ar fi sa-mi dati un mail la [email protected], cu user agent-ul daca e posibil, in conditiile in care intrati de pe pc si se deschide versiunea de mobil. Cealalta chestie ar fi daca intrati de pe mobil si nu se deschide versiunea de mobil sa ma anuntati iarasi.  Pana acum am vazut ca opera 9.5 nu este detectat ca mobil. Opera mini vede corect.
Nu merg comentariile pe mobil, probabil din cauza de hyperlink, dar voi citi indeaproape codul ca sa vad eventuale bug-uri.

Mihai, ca tot esti specialist, daca ai chef da-te si tu si testeaza, daca nu mere ceva sa-mi zici.
Si daca tot zic de mobisiteuri, vodafone live e bomba rau de tot. Plus ca nu mere de pe windows mobile. Si de fiecare data raman la concluzia ca realitatea.mobi e cel mai tare site de mobil scos pe piata aici.

Upate: Daca tot nu se incarca piticu.ro de pe mobil puneti un ?mobi in coada linkului.
Am facut sa mearga si comentariile, tot din cauza unui ? lipsa

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: