Piticu si Cristi

A avea o intreaga lume virtuala in mainile tale e o chestie extraordinara. A iti construi principiile si viata pe bazele unei lumi virtuale, dar a trai in realitate e o chestie pe care nu foarte multi si-o pot imagina.
Eh … in mine exista doi( de la 21 ). Piticu si Cristi. Pe Piticu il cunoasteti, il cititi aici in fiecare zi. Pe Cristi nu-l cunoaste nimeni. Sunt eu. Piticu e un caracter creat exclusiv online. Piticu are firewall, Piticu e puternic si Piticu nu poate fi doborat. Cristi e persoana sensibila si slaba din spatele firewall-ului, care sta sa il construiasca pe Piticu ca un scut protector, care se teme sa nu fie ranita iarasi, care se teme sa nu piarda.
Piticu lucreaza pentru Cristi. Cristi se bucura de realizarile lui Piticu, dar voi nu veti vedea niciodata asta decat prin efemerele bucurii ale lui Piticu, iar Piticu nu va cuceri niciodata teritoriul lui Cristi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Piticu si Cristi

 1. Spitalul 9 va asteapta pe amandoi cu o gama larga de produse:
  -camere de 2,3,4..n+1 persoane;
  -camere pentru “presedinti”
  -camere de tortura prin preturi(vezi Altex)
  -camere de bicicleta si de masina
  -camere de filmat ciordite din metro la 5 miliuane mancat-as ochii tai de chiparos….hai 2 ca esti valabil…da n-ai un telefon nu vrei sa-l schimbi?

  Acest mesaj nu e zpam…e doar un mesaj.

 2. sau poate ca sunt unii cae il situ si pe Cristi … si care stiu cat a avut de suferit in trecut , si carora poate pur si simplu le e frica sa nu se intample la fel

 3. dupa roblogfestul asta vad ca ati inceput sa va afisati in public din ce in ce mai des.mai aveti mult pana sa ajungeti la nivelul bloggerilor din vest.succes.in alta ordine de idei nu prea ai facut tu bine sa te victimizezi aici.nu esti nici primul si nici ultimul care si-o fura.grow up.

 4. Stiu ca nu spun nimic nou, dar crearea alter ego-ului virtual este un act de maxima lasitate. Indiferent cat de mult sufera un om in viata, cate lovituri primeste in moalele capului, in fund sau “la ficatzi”, acesta trebuie sa ramana EL (cel putin in teorie). E un act de mare curaj si integritate, putere si stapanire de sine. Si mai rau decat crearea alter ego-ului virtual este lamentarea la care suntem martori. Daca pornesti pe un drum, tine-l pana la capat si ai mandria de a nu lasa sa se vada frustrarile atunci cand te dai puternic!
  Nu este nimic mai frumos decat momentul in care respiri aerul libertatii, punct in care nu ajungi jucand un rol si ascunzandu-ti adevaratul TU…

  “It’s nothing personal! It’s just business!”

Leave a Reply