De ce uram barbatii?

Imi place de tipa aceasta pentru simplul motiv ca stie cum sa le zica. Din experienta personala si nu numai.
Eh … si sunt multe de zis, insa e mai misto sa te legi de cate cineva din cand in cand, ca sa ai un pic de trafic.
Azi intervine sexul in discutie. Si intervine simplu si brusc. De altfel, se manifesta in orice relatie normala. Dupa 2 zile, daca nu mai devreme, trebuie sa intervina schimbul de fluide in sau fara cauciuc.
Eh … in schimb, devine ciudat cand apare sexul la comanda. Ca o papusa sexuala, la ora cutare in momentul cutare trebuie sa faci sex. Si trebuie sa prestezi si pace. Dar nu oricum, ci trebuie sa si satisfaci. Daca nu satisfaci apar probleme. Ce s-a intamplat cu tine? Inainte puteai si acuma nu mai poti? Esti in regula? Sau, in celelalte momemnte cand pur si simplu nu termini. Atunci e si mai haios pentru ca apar discutiile de genul: de ce? e din cauza mea? am facut eu ceva? Nu te mai satisfac … nu mai sunt buna la pat?
Asta era o discutie purtata duminica cu Adi de care mi-am amintit intamplator.
In alta ordine de idei mai sunt astia de care ne amintim aici, care au tot ce se poate. Prin nesimtire. Sau … Dacă vreţi sex, fiţi răi. Funcţionează  Adica, te duci, o iei, ii dai doua plame, ii zici sa se dezbrace … dai acolo ca disperatul si ea e fericita 🙂
Tu cu ce te alegi? cu o oboseala inutila?

Dah … de asta ne urati voi pe noi. Ca nu stim sa facem sex. Ca doare, ca nu va satisfacem, sau ca nu  ne dam drumul ( 😛 ). Tu crezi ca pentru noi sexul e exact o chestie mecanica care nu implica nimic?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “De ce uram barbatii?

Leave a Reply