Plec in Africa

piticu

Asta`s eu, desenat de eCostin.

Cert e ca m-a desenat asa si a zis ca ma plimba cu lantul prin Africa de Sud. Acum nu stiu cine pe cine va plimba, dar sunt sigur ca nu voi sta locului si voi vedea o groaza de chestii.

Plecam la campionatul mondial cu Sony Ericsson si Vodafone ca sa va aducem de acolo exact atmosfera unui campionat mondial. Si un motiv in plus e acela ca din romania nu pleaca decat 300 de oameni la campionatul mondial, cu noi vor fi 302. Vom vedea si doua meciuri: Mexic – Uruguay si Danemarca – Japonia. La acesta din urma am auzit ca supoerterii japonezi isi fac curat singuri pe stadion dupa ce au scandat tot meciul.

Pana una alta ramane sa vedem ce aducem in tara. Nu stiu daca putem aduce diamante sau bijuterii (daca se trece de vama de ele), dar sigur voi aduce un magnet de frigider si ce mai doriti voi. Bineinteles, vom umple twitterul si blogurile de mesajele si de imagini dintr-un continent care de la distanta inca pare a fi foarte … interesant (nu stiu daca ar fi fost ok sa zic ca mi se pare salbaticit).

Ce vreti sa vedem in Africa, ce vreti sa va povestim? Pana acum am primit din scurt ca trebuie sa vin cu un autograf de la Kaka si ma voi da peste cap sa ma apropii 🙂 Dar, vom vedea zilele urmatoare.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply