PNL explodeaza

Tensiunile lui Tariceanu, sau probabil faptul ca e invidios pe Stolojan (care se duce in state la snowboard) arunca in aer Partidul National Liberal. Asta in timp ce PSD si opozitia in general sunt inca la pamant din cauza propiilor greseli.

Si toate astea din cauza lui Voiculescu. Asta arunca cu noroi in stanga si in dreapta, stiind chestii, nu foarte bine, sau nu vrea sa spuna. Cert e ca noroiul lui a facut accidente in viata politica.
PSD-ul l-a aruncat afara pe Nastase. Geoana incearca sa il imite pe Voiculescu si va deveni “un mic intrigant politic de pe vremea lui Vanghelie” ( probabil – asa cum suna un promo la o emisiune ).
In PD, Boc isi apara oamenii, scotand afara doar pe cei carora ii s-a parut ca nu sunt corecti.
In PNL totul s-a spart, Tariceanu care pare conservator si vrea sa mearga mai departe, doar de asta e presedinte. Si restul gastii, care, probabil, incearca sa acopere si sa reformeze problemele deja existente in partid (securitate, mita, nebunii). Si mi se pare corect. Nu de alta, dar inca se mai scot bani frumosi.

In momentul de fata, singurii care par credibili sunt PRM-ul, care isi atrag in partid pe Oana Zavoranu. Mai raman sa ii atraga pe Maruta, Dan Diaconescu, Andreea Esca si Liviu Mihaiu, ca sa isi poata asigura niste locuri frumoase in parlament.

Becali, daca ramane cu Steaua pe cap are cariera politica compromisa. Desi doua locuri de deputat ar cam fi pentru el.

Acest articol este o parere personala asupra vietii politice actuale. Nu poate fi preluat fara acordul meu scris si fara precizarea sursei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “PNL explodeaza

Leave a Reply

%d bloggers like this: