Politia lui Piedone

In seara asta pe drum spre magazin m-am intalnit pe strada cu o patrula de la Politia Comunitara sector 4. Baieti buni, imbracati de scandal, la fel ca mascatii, bine blindati si negri. M-au vazut ca sunt langa ei si discutau chestii inteligente, de genul ia uite ce frumos e aici, ce liniste si asa mai departe. La un moment dat unul dintre ei vede pe cineva dormind pe banca. Un coleg aprinde o lanterna, il lumineaza pe ala dormind pe banca si face o fata care exprima doar un mare: bagamiash, asta ce inseamna ca trebuie sa muncesc, sa ma duc sa il alung pe ala de acolo?

M-au lasat sa trec de ei, parand preocupati de individul ala. Iar apoi si-au continuat drumul in spatele meu, ducandu-se in alta parte.

Am facut cumparaturile, iar la intoarcere tipul ala in continuare dormea pe banca. Nu pot decat sa ii urez noapte buna nu?

In schimb si la Sala Palatului se doarmne pe asfalt. Si se pare ca se doarme bine, fiind o zona linistita. Atat timp cat nu poti dormi in Cismigiu, poti dormi linistit pe langa nu?

 

Si pe langa asta, ma gandesc cum a aparut politia sa patruleze prin oras imediat dupa protestele din Londra, dar nu ii trezesc pe cei care dorm pe banci, pe jos, care cersesc in fata magazinelor si asa mai departe. Asta e ceva normal nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply