Politistii au defilat cu varza prin oras

Politistii au defilat cu varza prin oras

In week-end pentru cei care nu s-au uitat la stiri, niste politisti au fost surprinsi carand varza cu doua masini din dotare, cu sirene si girofaruri prin oras.  Aparent varza era confiscata de la un vanzator fara acte dintr-o piata din Bucuresti. Si varza a fost dusa la un centru de plasament. Dar nu asta a fost senzatia stirii, ci faptul ca politia a carat varza cu masinile din dotare. Si daca pana acum exista o singura imagine de undeva de pe margine a acestor politisti, azi au aparut si alte cadre.

Si acum ar trebui sa ne bucuram. Oamenii, atat timp cat si-au cumparat telefoane cu aparate foto performante, au inceput sa le foloseasca si sa urce pe internet tot ce intalnesc in jurul lor. Ceea ce inseamna mai multa informatie, mai multe unghiuri in care aceasta informatie este surprinsa si implicit mai multi martori.

Cat despre politistii respectivi, oare nu gaseau o duba cu care sa care varza aia la sectie? Au trebuit sa ia doua loganuri si sa defileze cu ele prin oras? Ca asta vad din imagini, ca varza confiscata a fost plimbata de la piata la sectie si de la sectie la casa de copii. Iar acest eveniment inedit a fost filmat de cativa bucuresteni.

Atentie, nu toate aceste imagini sunt bune. Adica poti filma orice si poza orice, dar daca le urci pe net, esti sigur ca imaginile astea iti aduc tie un lucru bun, iti dau dreptate?

Poze de la Sorin de pe Facebook.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply