Pomelnice online

Cine mai doreste, cine mai pofteste, o sumedenie de solutii de plata pentru pomelnicele online, fara numar, se poate. Dumnezeu ajuta pe toata lumea, daca dati suma de bani potrivita.

Am primit zilele trecute un link unde aflam ca pot sa trimit pomelnice online, pe un site, iar in urma platii cineva se va ruga pentru mine. Cum nu ma asteptam sa fie singurii, am mai gasit si altii care si-au facut pagini pe net in care te duci la pomelnice, platesti  si probabil cineva, undeva, intr-o biserica isi va aminti de tine si va zice de tine acolo. Desi n-ai nici o garantie ca va face asta.

Asa incat daca va plictisiti puteti sa va aruncati banii pe pomelnice online in conturile ActiveSoft sau ale vreunui webmaster inteligent care vorbeste in numele vreunei biserici.  Si mai trist e ca si niste publicatii au scris articole despre paginile astea de net in care cumperi vorbe in vant.

Nu dau linkurile siteurilor respective pentru ca tampenia asta cu pomelnice a bisericii ortodoxe mi se pare cea mai mare cretinatate existenta pe piata. Pare mai real sa cumperi o lumanare de la biserica si sa o aprinzi, decat sa dai bani ca sa scrii numele pe o hartie, ca un preot obosit si plictisit sa iti rosteasca numele in fata unor oameni. Ar fi fost mai fermecator daca intra si o piesa muzicala ceruta dupa asta, ca la dedicatiile de la radio sau din discoteci.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply