Portalul a murit! Sau nu?

Eu stiam ca portalul a murit si ca site-uri de genul top100.ro, kappa.ro si acasa.ro nu isi mai gasesc resursele necesare ca sa poata atrage traficul urias pe care il generau acum multi ani. Chiar aseara vorbind despre ce scriu eu pe blog, tipul englez care ma intrebase era oarecum nedumerit de ce nu scriu numai pe o anumita nisa.

Intr-adevar siteurile care sa agrege atat de mult continut, paginile foarte aglomerate parca nu mai sunt la moda, parca nu se mai practica. Dar asta e doar punctul meu de vedere, eu fiind un om mai special. De asta se naste intrebarea. Voi ce vreti de la un site? Totul pe prima pagina? Sau chestii total structurate si bine asezate?

De ce scriu astea? Pentru ca m-am trezit in seara asta ca ministerul comunicatiilor si societatii informationale vrea sa scoata pe piata un portal d-asta, in care sa bage acolo de la plata facturilor la prezentarea tuturor satelor si catunelor cu pagini personalizate.
Acum vine intrebarea cel putin stupida si cretina, cine dracu le-a dat astora ideea in cap? Sau asta e alt proiect de ministru facut de niste baieti pe bani buni … bani multi … pe shpaga… sau pe super bani, astfel incat sa fie unii mai bogati din banul public, iar ministrul sa se laude ca stie despre ce vorbeste.
Si de ce am impresia ca ministrul nici nu stie ce e aia portal.

Dar sa nu uitam sa punem intrebarea clasica. Ce e ala browser?

Atentie la spotul asta. Daca nu intelegeti nimic, nu-i nici o problema, e din bani publici.
Hakerii care cauta vulnerabilitati pe site sa mai astepte, ca doar nu e bine sa il verificam la inceput ca le repara aia.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: