Poti fi artist la gratar

Poti fi artist la gratar

Ne-am distrat ieri in Parcul Tineretului la finala Campionatului National de gratar Golden Brau impreuna cu Lavinia. Am preparat gratarul asta, pe care daca-l citeam inainte pe blog, cum se prepara si ce se face nu cred ca iesea asa bine.

Asa incat am improvizat frumos, mai mult sau mai putin cu supraveghere, dar a iesit … minunat.

Adica din doua bucati de piept de pui puse pe gratar, cu salata facuta de Lavinia am saturat vreo 5 oameni, inclusiv eu care mananc foarte mult. Si culmea, a tinut toata ziua.

Si daca ma tot dau specialist in gratare si altele  sa arunc un mic sfat. Nu lasati carnea sa se usuce, udati-o cu bere sau cine stie ce alt sos pus si preparat acolo pentru ea. Iese atat de suculenta si de buna incat ti se topeste in gura.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: