Povestea unui “earned media”

Va amintiti de povestea cu earned media?  Iata astazi un exemplu de asa ceva. Gen parlamentarii vor fi testati daca au sau nu au alunite. Eu zic sa ii caute putin si de eczeme, de eventuale boli specifice sau de hemoroizi. Pentru ca de durut in locul ala, se vede clar ca ii doare. Poate exista si un tratament pentru asa ceva.

Pana una alta sa ne amuzam cu ce mai fac parlamentarii nostri.

 

 

Ştiaţi că melanomul malign este cel mai agresiv cancer de piele şi afectează din ce în ce mai mulţi tineri?

 

Comisia de Sănătate din Senatul României, împreună cu  Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer, Societăţile Studenţilor în Medicină şi Asociaţia Dermato-Venerologilor din Centrul şi Estul Europei pentru cooperare (CEEDVAC), derulează în perioada 3-4 iunie, în Parlamentul României, o campanie de testare dermatologică gratuită a aluniţelor.

Vă invităm marţi, 4 iunie, la standul „Un viitor fără pată“, din Senatul României, etajul P1, Foaierul Sălii de Plen,  să aflaţi mai multe informaţii despre acţiune şi despre testarea parlamentarilor.

 

La evenimentul de presă vor participa Cezar Irimia,  preşedintele Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer şi prof. dr. George- Sorin Ţiplica, şef Secţia Clinică Dermatologie II – Spitalul Clinic Colentina.

 

La început de sezon cald, sperăm că împreună vom putea da un exemplu tinerilor şi românilor în general despre cât de important este să previi apariţia unor boli grave, precum melanomul malign.

 

Foother: „Un viitor fără pată!“ este prima campanie de comunicare şi informare despre melanom din România iniţiată şi derulată de asociaţiile de bolnavi de cancer. Campania îşi propune informarea publicului, în special a tinerilor, conştientizarea pericolelor cancerului de piele şi creşterea vizibilităţii subiectului melanomului în mass-media. Iniţiatorul campaniei „Un viitor fără pată!“este Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply