Povestiri din Miserupia

Povestiri din Miserupia

Lorena Lupu m-a invitat la teatru. A făcut un fel de sergiunicolaescianism, intitulat Povestiri din Miserupia: a scris un text şi l-a asumat pentru scenă, ca actriţă.

1014134_10151669199458139_1366430727_n

Personajul ei are, la început, 13 ani. “Dacă tot fac actorie, măcar să fie realmente o compoziţie, să se vadă talentul asumării unui rol radical diferit de tine, cetăţeanul-interpret”, zice. E un copil singuratic, dintr-o familie destrămată. Are o singură prietenă: un poster cu Angelina Jolie.
Povestea e o disecţie a miserupismului. A modului în care nepăsarea părintească şi socială transformă un copil într-o ruină timpurie. Dar sunt destule momente ilare care să îndulcească drama.”Provocarea pe care mi-o asum aici e să dau câte o lovitură dureroasă la pachet cu o poantă, măcar din două în două propoziţii”, zice Lorena.
Următoarea reprezentaţie e luni, pe 24 iunie la 20.00 in Legere Live (subsol), Piaţa Rosetti, Nr. 5. Bilete: 20 lei, 10 lei redus pentru studenţi, pensionari şi persoane cu dizabilităţi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply