Powered by Booq

booqDe cateva zile va agasez cu noul meu rucsac de laptop. Da l-am primit in teste intr-o campanie a celor de la Booq. Dupa ce l-am alergat prin tot orasul am cum sa ma dau cu parerea despre el, dat fiind ca imi car (in final) laptopul si camera foto in acelasi rucsac.

Am loc, incape orice, incape laptopul in compartimentul special, incape incarcatorul, mouse-ul, sumedenia de fire ce le mai port eu cu mine, 2 caiete mari, surulbenitele, aparatul foto si niste alte tampenii pe care le-as mai folosi. Culmea n-am apucat sa umplu inca toate buzunarele sau sa le folosesc pe toate.

E util, laptopul sta intr-un loc separat de fire, nu se uda, nu se raceste (ba chiar ramane cald), nu se zgarie si este protejat impotriva loviturilor de pereti grosi de burete. Mai mult, foile, caietele, chiar daca stau langa fire si camera foto nu se indoaie, nu se sifoneaza, nu se zgarie,

booq

Fiind venite din state, gheozdanele astea sunt facute pentru studentii de acolo. Cu un laptop, 3 caiete pentru scoala si restul de chestii de care ai nevoie ti-ai satisfacut toate cerintele. Are si loc de iPod. Sta drept pe spate, nu te cocoseaza chiar daca il porti pe un singur umar. Daca il porti pe ambii umeri iti indreapta spatele.

Mie imi place foarte mult, e cam urmatorul nivel de geanta dupa laptopul carat de mana. Poti sa alergi cu el, poti sa il cari pe oriunde … si mai are un atuu… sta in picioare. Adica sta in picioare si nu cade indiferent ce e in el. Personal nu-mi zboara prin masina asa cum o face celalalta geanta a mea. Si e mai ieftin decat Samsonitele meu.

Incepand cu 5 iunie se poate cumpara si in Romania 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: