Premiile Gopo 2012

Am fost aseara la Premiile Gopo 2012, ca sa fac poze, ca sa ma intalnesc cu artisti pe care ii cunosc si ca sa ma simt bine. Ma rog, premiile Gopo s-au desfasurat cum ar veni, la mine acasa, asa incat doar am coborat trei etaje.

Mi-a placut cam tot. De la locatie, la cum a fost aranjata, la lumini si organizare. Partea complicata a fost cu sonorizarea, pentru ca sala avea ecou, dar a fost bine. Si pentru ca in pauzele publicitare s-au intamplat lucruri, care bineinteles nu s-au dat la televizor, iata-le:

In schimb, am auzit destui care au comentat premiile. Nu le-as recomanda sa faca asta pentru ca nu prea stiu ce vorbesc. Inteleg, nici mie nu mi-a placut Nasa, dar care alt film romanesc a avut parte de masinaria de promovare a PROTV-ului? Cine a produs un film atat de bun incat sa ajunga pe PROTV ?

Castigatorul festivalului a fost Cristi Puiu cu filmul Aurora. Pacat ca nimeni din echipa n-a putut fi prezent in sala. Lista completa a castigatorilor poate fi vazuta aici.

Cateva poze de la evenimentul de aseara. Iar primele 1000 de poze, bulk vor fi disponibile pe Facebook doar pana la ora 18, dupa care vor fi facute private.

Bonus:

P1780888

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: