Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat și toată lumea a fost impresionată de mușchii lui

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat și toată lumea a fost impresionată de mușchii lui

A fost un val de mirare astăzi pe internet, imediat ce oamenii au urmărit în direct procedura de vaccinare a șefului statului. Toată lumea a comentat pe unde a apucat: ce mușchi are Președintele, cât a tras de fiare președintele, vai ce tricepși are.

Pe de-o parte sunt normale aceste comentarii. Și eu am spus la fel, apoi m-am uitat la mine si mi-am dat seama că sunt la 6 – 8 luni distanță ca să ajung la acest aspect al musculaturii. Partea bună e că încă sunt în grafic. Mi-am propus la un moment dat să mă apuc de sală pentru a-mi conserva corpul la o anumită atitudine.

De fapt asta este secretul faptului că Președintele arată așa de bine. El are un program destul de fix, pentru că așa se lucrează la buget, deci are și timp pentru a face sport. Drept urmare dacă tot faci sport, de ce să nu faci și un pic de forță ca să dezvolți musculatura și să nu atârne pielea pe tine. Celălalt avantaj este că mai mult ca sigur are un fel de sală de forță la birou, sau la domiciliu, la Cotroceni.

Și tu ar trebui să faci la fel. Poți face asta și cu două sticle de apă. Poți face asta acasă, la sală, oriunde. Frica asta a pandemiei i-a făcut pe mulți să uite de sală. De fapt mersul la sală sau practicarea sportuluiar trebui să te țină cu capul pe umeri și să te bage în această rutină, unde să te simți sănătos și puternic.

Cât despre vaccin, eheee, noi – muritorii de rând – care nu suntem nici bugetari, nici piloși, mai avem de așteptat. Că nu ne vaccinăm pe pile. Apropo, are cineva o pilă să ne putem vaccina fără rând? Că vaccinuri sunt și ăștia le aruncă pe jos.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat și toată lumea a fost impresionată de mușchii lui

Leave a Reply

%d