Huawei deschide un nou service în Băneasa

Huawei deschide un nou service în Băneasa

Huawei deschide un nou service în Băneasa Shopping City București, pe 1 februarie.

Pe lângă faptul că toată lumea se va duce acolo ca să repare ceva la telefon, eu sunt curios daca vor instala în acel service apk-urile de Google Play, pe telefoanele Huawei.

Eu cam asta înțeleg din comunicat: Aceasta a fost special concepută pentru utilizatorii Huawei care tranzitează centrul comercial sau locuiesc în zona de nord a orașului, pentru a le oferi mai multă accesibilitate în ceea ce privește serviciile comapniei* sau reparațiile de produse. Serviciile din cadrul noului spațiu Huawei din Băneasa Shopping City vin în întâmpinarea nevoilor consumatorilor în materie de reparații  pe loc și asigură o experiență de service rapidă și eficientă pentru produsele din toate categoriile, precum smartphone-uri, tablete, ceasuri inteligente și  wearables.

*asa a venit comunicatu, așa am dat copy paste.

Dacă ai un Huawei, ai putea să te duci prin zonă, dacă încă nu ți-ai pus serviciile Google pe telefon sau nu știi cum să faci asta.

De ce să îți pui serviciile Google pe telefoanele Huawei, chiar dacă sunt ”interziși de Statele Unite”? Pentru că se poate. Cum de ce.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply