Clubhouse nu este cea mai cuminte aplicație

Clubhouse nu este cea mai cuminte aplicație

Am descoperit că aplicația Clubhouse, care este lăudată de toată lumea, nu este chiar cea mai cuminte.

Pentru cei care sunt foarte speriați de evenimentele politice, aplicația ar purta datele tale personale pe servere care sunt situate în Shanghai, China. Iar asta înseamnă că autoritățile chineze pot avea acces la acele informații care trec spre acele servere.

În schimb aplicația înregistrează conversațiile din camere, asta chiar dacă utilizatorul normal nu poate face asta.

Dar utilizatorul este încurajat să urce toată agenda telefonică către aplicație. Ceea ce înseamnă că aplicația Clubhouse ia datele personale și face profilul fiecărui utilizator.

Iar acest profil îl vinde mai departe. Pentru că au scris asta în termenii și condițiile. Îl pot da către parteneri. În traducere, vând datele tale personale.

Dar noi ne bucurăm că avem un Clubhouse unde putem vorbi cu prietenii, deși îi urâm de moarte și nu vrem să fim lângă ei. Aici, în aplicație e totul fain și frumos și toată lumea se salută cu toată lumea și e atât de roz și de bine. Oare ăsta este viitorul comunicării interumane.

Pe larg am scris în Revista Biz.

Ce este Clubhouse afli de aici.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply