Prima noapte la Arsenal Park

Am ajuns la 2 noaptea, dupa ce am condus fara sa ma opresc. La intrare esti intampinat de niste tunuri care ar putea sa iti dea ideea despre ce este inauntru, dar te opresti in fata unei porti de metal pe care scrie Arsenal Park.

Atat.

Cand am lasat geamul jos de la masina si am vazut in stanga un om imbracat in costum de camuflaj care imi zice buna seara, am crezut ca scoate acum kalashnikovul de la spate si imi va explica  vreo doua.  Cand colo imi zice sa intru si sa-l urmez. El se suie in masinuta, eu dupa el …

Dupa care prima impresie, de la doua noaptea, cand singurele lumini erau stalpii de iluminat a fost: … whoaaaa!!!
Am aruncat masina intr-o groapa ca mi s-a spus ca oricum n-am ce face cu ea, pentru ca aici intra cine apuca, iar de iesit iese doar cine are voie.

Deja am concluzii. Aici trebuia sa facem team building-ul si daca nu l-am facut pana acum aici, aici trebuie sa-l facem. Sa vezi dupa asta disciplina si performanta. In alta ordine de idei, da! Asta e locul in care ai aer curat, activitate si relaxare in acelasi timp. E exact ce si-ar putea dori un bucurestean dupa o saptamana de chin. Ah, nu oricum, regulile sunt stricte, dar asa si trebuie.

PS: in zona cosmote si orange nu prea au semnal, vodafone n-are 3G dar zapp are CDMA.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply