Si ei sunt oameni, si ei se pot trata

Citeam un comunicat de presa adineauri unde scrie ca actual in lume sunt vreo 250 de milioane de diabetici, in schimb,  ce m-a ingrijorat era faptul ca pana in 2025, numarul acestora ar putea creste la 380 de milioane.

Ok, teoretic daca ai facut diabet aia este, ti se ia sange din deget pentru a ti se detecta nivelul de insulina si trebuie sa faci inejctii cu insulina. Dar diabetul se poate controla cu un stil de viata sanatos si activ. Poti merge mai departe, poti face sport, poti fi un om normal la fel ca oricine altcineva. Asta te poate ajuta sa previi chiar diabetul daca te mentii, esti atent la sanatatea ta, cu alte cuvinte daca ai grija de tine.

Maine, pe 14 noiembrie,  este ziua mondiala a diabetului. Cu ocazia asta in Plaza Romania de la ora 13 puteti participa la un eveniment misto  in care veti intelege legatura cu cercurile din filmuletul de luni. Campania e organizata de un producator de medicamente, sanofi-aventis si Zentiva pentru ziua mondiala a diabetului.

Si daca tot vorbeam de cercuri puteti invata sa controlati cercurile, sa stabiliti recorduri de invartit cercuri. Cum sa faceti asta invatati de aici. Si tot de pe siteul ala (care intre noi fie vorba e in final un site de campanie foarte bine realizat, nu ca altele), e si o aplicatie de invartit cercul pe iphone.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply