Primarul care nu exista a venit la intalnire cu cetatenii

Primarul care nu exista a venit la intalnire cu cetatenii

Zilele trecute ma minunam de un afis pe scara blocului, care ma informa ca Robert Negoita, primarul sectorului 3 va veni la o intalnire cu cetatenii. Pe moment m-am bucurat, pentru ca de cand a castigat mandatul nu l-am vazut pe primar sa iasa public sa zica una sau alta. Gresit. Primarul sectorului 3, Robert Negoita este extrem de activ, potrivit paginii sale de Facebook. Adica in iarna, a fost chiar la deszapeziri.

12367_715343051821098_1635334704_o

Dar acum nu mai e iarna, iar primarul a iesit iarasi prin cartiere sa afle ce ii doare pe oameni. A fost abordat, cat timp a stat in fata blocului meu de un nene, care a vrut locuri de pus gherete in sector, iar primarul i-a taiat-o diplomat si elegant. Eu l-am intrebat de iluminatul public si iar s-a scuzat si a spus ca nu e treaba lui. Cu alte cuvinte, sa fim noi fericiti ca avem acelasi iluminat public, pentru ca nimeni nu se ocupa de el.

Alti oameni l-au intrebat de locuri de parcare. Adevarul e ca in zona mea locurile de parcare nu exista, iar oamenii sunt destul de stressati din cauza asta. Drept urmare Robert Negoita a identificat doua zone in fata scarii mele pe care le va transforma in locuri de parcare. Ufa! Ceea ce inseamna iarasi batalie pentru locurile de parcare. Iar pentru fanii sai, cateva poze de la intalnirea cu cetatenii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply