Primele 10.000 de bilete la preț mic la Untold se pun în vânzare la ora 14

Primele 10.000 de bilete la preț mic la Untold se pun în vânzare la ora 14

Primele bilete pentru festivalul Untold ce va avea loc în 2023 în perioada 3 – 6 august se vor pune în vânzare la ora 14.

Va fi un număr limitat de bilete disponibile la un preț ce începe de la 109 euro plus taxe, pentru abonamentul de 4 zile de festival. Biletele vor fi disponibile pe untold.com

UNTOLD sales

Zeci de mii de oameni s-au înregistrat deja și speră să fie printre norocoșii care își asigură de acum intrarea la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume. Cea de-a 8-a ediție UNTOLD va avea loc între 3 și 6 august 2023. Organizatorii spun că anul viitor vor aduce, pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, și trupe în premieră pentru România.

Untold este cel mai mare festival din România și unul din cele mai importante festivaluri din Europa care aduce la Cluj-Napoca în fiecare an public din peste 100 de țări din întreaga lume și artiști de renume mondial.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply