Primesti 100 de euro pentru ca esti hater?

Miercuri ma plangeam de teapa cu cauciucurile de iarna si va recomandam gotservice.ro ca sa va plangeti de servicii nasoale sau ca sa recomandati serviciile bune pe care le intalniti peste tot.

Si Criserb m-a sustinut in idee, drept urmare va intreb si pe voi care e cel mai bun service de roti din oras? Dar vreau sa aud si explicatii, cine a dat cafea, cine a facut ce, cine a zambit frumos si v-a explicat ce va face la masina si asa mai departe. Puneti pe gotservice.ro la categoria respectiva raportul vostru despre service-ul de roti de care vorbim (da, ii faceti sau nu reclama). Iar prin tragere la sorti veti putea castiga 100 de euro.

As vrea sa vad ca exista oameni care sub protectia anonimatului stiu sa isi spuna liber parerea. Eu mi-am spus-o fara anonimat, pentru ca nu pot pati nimic. Dar vreau ca lucrurile sa mearga mai bine. Deci raportul tau care e?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: