Diferenta dintre un protest si lene

Saptamana trecuta niste agricultori au protestat in fata Ministerului Agriculturii pentru niste subventii si niste ajutoare de la stat ca sa isi desfasoare activitatea mai bine, sa creasca animale, sa cultive pamantul si asa mai departe.

Cu alte cuvinte oamenii aia primeau bani de la stat ca sa isi creasca animalele si sa cultive pamantul. Ceea ce e bine, adica sa stai acasa sa primesti bani e un lucru bun. In schimb cand n-au mai primit banii au venit si sa protesteze, insa la protestul asta s-au intalnit cu totii si toti strigau acelasi lucru. Dati-ne bani.

Ma intreb oare daca au avut ideea sa se asocieze cumva, mai ales ca erau toti la un loc acolo. Pe genul, tu de unde esti, de la dealu mare? Aha, si faci si tu oua de gaina si capre cu ochii rosii nu? Si eu la fel, hai sa ne imprietenim sa facem lucruri impreuna, sa producem impreuna si sa impartim profitul pe un contract scris. Eu zic ca asta ar fi mai bine decat sa intinda mana catre stat.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply