Primul concurs pe Instagram din Romania

Concursurile pe Instagram sunt un lucru foarte tare si unul din punctele forte ale retelei de socializare bazata pe poze. Si acum avem primul concurs din Romania.
In perioada 13 septembrie – 18 septembrie 2012, Vodafone Romania si Evensys organizeaza un concurs de fotografie pe Instagram, cu ocazia evenimentului Webstock 2012. Tema acestei inedite competitii este #Impreuna. Initiativa se adreseaza posesorilor de smartphones care folosesc aplicatia de photo sharing Instagram.

#impreuna este hastagul concursului si trebuie adaugat pozelor pe care le urcati pe reteaua de socializare. Cum spune si numele tema lui inseamna comunitate, impreuna, prieteni, faptul ca impartasiti aceleasi pasiuni si ganduri.

Pentru a intra in concurs, cei interesati trebuie sa realizeze o fotografie ce reprezinta conceptul #Impreuna si sa o posteze apoi pe Instagram, adaugand in textul de descriere (titlul, numele pozei) si hashtag-ul #Impreuna. Apoi, link-ul catre poza trebuie trimis pe e-mail, la [email protected], alaturi de datele de contact ale concurentului (nume si numar de telefon).
Mai multe detalii si pe pagina webstock.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: