Probleme cu interconectarea bancara

Vad ca de ceva zile sunt niste disfunctionalitati in reteaua BCR, nu de alta dar tranzactiile cu alte banci nu mi-au aparut in extrasul de cont desi au trecut cateva zile bune, iar azi nu am putut scoate bani de pe card din bancomatul altei banci decat BCR. Asta e un lucru bun ca nu-mi mai ia comision de 2 lei, ci imi ia comision de 0.40.

Acuma daca sistemul BCR merge ingatuit, daca eu eram fitzos si vroiam sa platesc prin internet nu cumva ma trezeam ca nu mi s-a efectuat tranzactia?

In toata chestia asta e si o parte haioasa totusi, e ea cinica dar haioasa. Pe extrasul de cont imi zice ca banca mi-a acordat dobanda de 0.85 lei pentru luna trecuta, in schimb mi-a incasat comision de administrare de 1.70 lei.  Daca nu stiati, puteti ramane datori la o banca chiar daca nu aveti bani in cont si doar tineti cardul acolo asa de fete, filme sau flori.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: