Procedeul de a face munca de 2 ori

Pe mine ma dispera oamenii nemultumiti. Daca esti nemultumit atunci e un motiv foarte serios ca sa iti faci treaba asa cum trebuie, in schimb, apar si oamenii care zic ca stiu si ca pot, dar de fapt vor ca altii sa le faca treaba. Si nu oricum, ci sa le faca treaba de vreo 2 ori.
Adica apare un lucru de facut, vine cineva si-l face, apoi se ia brutul de la lucrul ala ce trebuie facut si se duce la o alta persoana ca sa il faca si alta persoana. Si acum stau sa ma gandesc, de ce ? Altul l-ar face mai bine, sau celalalt se plictiseste si trebuie sa isi gaseasca ceva de lucru?
Ma mai gandesc de ce naiba, daca nu e multumit de cineva, de ce nu vine sa zica, uite am fost la Gigi si mi-a facut treaba asta asa. E bine, tu ai alta parere? Nu, conform muncii comuniste noi trebuie sa ne facem ca muncim ca leafa curge. Sau hai fa si tu chestia asta ca sa muncesti ceva, ca alte idei n-am, iar ala a facut deja lucrul asta dar mai bine nu iti spun asta.

Iar asta e un simbol al stagnarii, nu al progresului.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: