“Profesoara” – cel mai nou spot TV de la COSMOTE România

M-am ales zilele astea cu niste cititori noi ai blogului, pe care ii salut. Si pe care sper sa ii mentin aici, nu de alta, dar au ce citi. Pentru acestia, dar si pentru voi, va dau un mic exemplu de comunicare. Vine de la Cosmote astazi si nu ne anunta mare lucru, ci doar faptul ca au facut un nou spot tv. L-au pus online, nu l-au ingradit si l-au anuntat astfel.

Pe pagina lor de Facebook de aseara pana azi a strans vreo 400 de vizualizari. Se mai adauga si acestea ale mele. Si iata cum un exemplu bun de comunicare, atrage o reactie pozitiva si corecta.

 

 

De altfel, dragi noi cititori, daca tot mergeti la evenimentele de online, va dati mari onlineri, participati la conferinte si va luati notite de acolo, raspundeti-mi la cele doua intrebari. De ce nu aplicati nimic din ce – teoretic – invatati la aceste conferinte? Si de ce nu explicati clientului ca o comunicare corecta inseamna mai bine? Luati exemplul de mai sus. Comunicare?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: