Profita acum! Cele mai mari reduceri din cartier

Am fost la finalul saptamanii in Carrefour Vitantis pentru ca am auzit ca acolo ar avea reduceri si, nu-i asa, toti cautam reduceri. Cand am ajuns in market, promotii peste tot. Cred ca e cea mai mare aglomeratie de promoterite dintr-un magazin. Peste tot erau fetite dragute care iti prezentau un produs, te informau daca aveai nevoie de ajutor si de fiecare data zambeau.  Si ca sa nu ma intorc cu mana goala acasa, dupa ce am facut prospectie in magazin, m-am trezit cu ustensile pentru baie (nu ma intrebati cat costa una, dar stii cum e femeia cand vrea ceva, vrea).

jucarii baie

Nu am stat sa calculez cat am economisit cumparand de acolo, dar asta o vom face impreuna. De ce?  Pentru ca vom merge in magazin, vom cumpara produse si apoi vom compara preturile cu altele. De fapt eu sunt curios nu la gros, ci la detaliu cat economisesc si ce fac cu banii ramasi. Nu de alta, dar de obicei cand scap in market ma apuc sa cumpar si se aduna o suma importanta de bani. Dupa care ma intreb unde s-a dus salariul. Daca e sa fac mancare din ea si fac calculul acasa, aflu ca o masa cumparata de la marketul din fata blocului ma poate duce mai scumpa decat in oras. Asa incat, de data asta hai sa le luam la mana si sa vedem cu cat iesim mai bine.

Ce castigati voi din treaba asta? Pai vouchere de cumparaturi.

Ma gandesc ca voi cititi acum articolul si incepeti sa radeti. Hahha, da Piticu vouchere, d-alea naspa. Nop, sunt chiar vouchere de 780 de lei pentru cumparaturi in Carrefour Vitantis. Si culmea, nu sunt greu de castigat. Trebuie doar sava duceti in carrefour Vitantis, iar acolo sa va intalniti cu produsele aflate la reducere. Ele vor fi semnalizate asa:

ulei

Gasiti produsele aflate la reducere, veniti pe piticu.ro si imi spuneti care sunt. De asemenea trebuie sa imi ziceti si cu cat sunt mai ieftine fata de alte magazine, din cartier si cat economisiti la Carrefour vitantis. Cine vine primul cu cele mai multe produse si cu cea mai frumoasa poveste, primeste de la mine voucherul asta cu care mergem impreuna la cumparaturi.

Exclusiv pe bloguri

Un detaliu pe care sigur nu-l stiti si care pentru mine e foarte important. Pe langa reducerile normale din Carrefour Vitantis, din cauza campaniei de pe piticu.ro, chinezu.eu si Stefan Murgeanu (ba ai un link prea lung :), dar lasa ca face bine la indexare) exista aceste produse care au reduceri special pentru voi, cititorii nostri.

Pentru ca vorbim de Carrefour, promotiile se schimba in fiecare saptamana. Deci produsele aflate la reducere azi, sunt valabile pana miercurea viitoare.  Asa ca dupa ce identifici produsele la reducere conform cu ce ti-am explicat mai sus, trebuie sa vezi si in alte magazine ce preturi mari au. Nu poti sa imi zici si in ce magazine ai vazut preturile mari, ci ma intereseaza sa iti dai seama ca e mai ieftin in Carrefour Vitantis si cat economisesti facand cumparaturi de acolo.

Cum participi?

Pai dupa ce identifici produsele ai de facut doua chestii online (copiat de la Murgeanu ca mi-a placut cum a explicat):

Până miercuri, 21 septembrie 2011, ora 24:00, îmi lași un comentariu la acest post în care menționezi cât ai economisi dacă ai cumpăra aceste produse de la Carrefour Vitantis în loc de alt hypermarket. Te rog ca în comentarii să nu faci referire la nume de mărci de produse sau nume de hypermarket. Mă interesează doar un comentariu generic (de exemplu: ”la pulpe de pui aș economisi 2,30 RON /kg, la bere 1 RON…” șamd

Până miercuri, 21 septembrie 2011, ora 24:00, îmi trimiți un e-mail ([email protected]) în care sunt prezentate produsele respective și prețurile acestora comparativ între Carrefour Vitantis și alte hypermarket-uri, menționând inclusiv marca și gramajul produselor, precum și numele hypermarket-ului concurent.  Câștigător va fi cel care identifică cele mai multe produse la care poți face economii cumpărând de la Carrefour Vitantis.

Regulament si logistica

Regulamentul poate fi gasit aici.
Pot participa la concurs doar cei din Bucuresti si Ilfov.
Te poti inscrie pe toate blogurile (piticu, chinezu, murgeanu), dar poti castiga o singura data de pe un singur blog.

Si acum sa ne gandim, tu ce iti cumperi de 780 de lei? Dar care sunt produsele de la promotie?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.
%d bloggers like this: