Protest catre Radio Guerrilla

Da, inteleg si stiu prea bine ca serviciile internet nu sunt ieftine, ba din contra ca sunt scumpe, ca au ajuns foarte multi sa beneficieze de ele, dar nu suport Romanismele … si toate lucrurile facute in sensul ca … las-o ma ca merge asa .

Ca sa detaliez pentru ca poate nu se intelege. Radio Guerrilla a scos streamingul de pe net de la 128 kbps. Din motivele de mai sus, ca erau prea multi ascultatori si ca le manca banda de net si serverul. Care de altfel e de la iNES si care nu e cea mai fericita solutie, dar deh, e barter ;;)

In alta ordine de idei, BA ADMINULE, mai deschide si tu laptopu de ti l-a dat institutia, ca pun pariu ca ai asa ceva.  De preferinta in oras, la cafenea, ca sa te dai smecher ca ai laptop. Si intra pe internet. Cauta despre aac+ . DOCUMENTEAZA-TE ! Invata !! Evolueaza odata cu tehnologia !!

Tehnologia AAC+ permite realizarea de streamuri la viteze de doar 32 kbps echivalente cu encodarea standard de 192 kbps ( CD quality ).
Asta ca sa nu zic ca se poate si mai jos, la 24 si 16 kbps cu calitati superioare ale sunetului.

Concluzionand, e mai bine sa emiti in aac+ decat in ogg sau mp3 encoder. ;;)

Tu, ADMINULE de la Guerrilla, ce faci ? Preferi sa stai sa iti iei banii plictisandu-te, sau vrei sa faci ceva de care sa fii madru? Streaming la guerilla cu vreo 2000 de asculatori.

Radio21 si Europafm cu care va bateti in topuri … cati ascultatori au … stii ? Si nici n-au internet mai bun ca al vostru ;;)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: