Proteste regizate de la Greenpeace

Daca in toata lumea protestele de la Greenpeace sunt facute intr-un mare fel, cu nu stiu ce oameni care se leaga cu lanturi, cu vapoare care se duc si blocheaza surse de poluare, cu oameni care se leaga de sine de cai ferate sa treaca trenul cu deseuri peste ei, la noi treaba se face mai simplu.

M-am uitat la videoul asta si m-am amuzat cum toata lumea statea linistita si jandarmii veneau si ii ridicau pe sus. Ca si cum s-ar fi vorbit inainte: protestam si noi cateva cadre, dupa care veniti voi si intrati in actiune, ne ridicati pe sus, pareti ca ne bruscati, ca voi sunteti oamenii rai si noi nevinovatii, noi filmam si dupa asta dam la presa. Si montajul e chiar dragut, uite-te ce cadru frumos are ultima tipa pe care vin jandarmii sa o ridice.

 

 

In alta ordine de idei protestul lor poate fi justificat, dar pot sa-l faca mai putin decat fortat si platibil. Galatiul n-are mall? De ce nu s-au dus sa protesteze acolo?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply