Protestele de la Cotroceni | EXCLUSIV, ce nu s-a vazut la televizor

Protestele de la Cotroceni | EXCLUSIV, ce nu s-a vazut la televizor

Am ajuns in zona Cotroceniului in jurul orei 16. Atunci jandarmii erau la Carrefour-ul de pe Panduri, cumparau apa, salam si paine. Se imbarbatau la coada si sustineau ca asa fac colegii. Probabil se asteptau la o zi grea. De altfel, a fost o zi grea pentru ca afara, la umbra, erau 34 de grade.
La 16:30 eram deja in dispozitiv la Piata Leu. Mancam un Starchicken de la mec. A venit doamna aceasta la mine sa imi povesteasca.

proteste cotroceni  (2)

Mi-a spus ca este din New York, acolo unde a fost Mihai Gadea. A venit in Romania inapoi, in concediu si a fost foarte suparata pentru faptul ca se inchide Antena 3 si ca Mihai Gadea nu mai are unde sa profeseze. I-am spus ca de fapt nu se inchide Antena 3, doar se schimba proprietarul cladirii, pentru ca Antena 3 este chiriasa in respectiva cladire, iar ca nimeni nu ii va putea da afara, pentru ca exista un contract bun de inchiriere. S-a linistit si s-a mutat discutia in alta parte. Ca Voiculescu a facut fapte bune si ca a ajutat oameni. Asa este, Fundatia Dan Voiculescu a ajutat oameni. Dar Dan Voiculescu a fost gasit de justitie ca fiind vinovat si astfel, incarcerat.

A tacut doamna. A mutat discutia spre Basescu. I-am zis ca Basescu pleaca oricum. Asa incat, cine vine in loc? Mi-a raspuns ca ii este teama si ca nu stie pe cine sa sustina in locul lui Basescu. Doamna din imagine nu mi-a spus ca Basescu ar fi de vina sau nu. Dar de fapt puteti vedea si voi acest video filmat cu camera masinii. (partea audio este saracacioasa)

Apoi m-am plimbat printre protestatari. Sau ma rog, ce faceau oamenii acolo. Eu i-am interpretat ca protestarari.

Au scandat impotriva lui Basescu. Unul dintre ei a sesizat corect mesajul si a afisat o pancarta impotriva lui Ponta.  Au fost violenti. Apoi n-au mai fost. S-au ingramadit sa isi faca poze cu vedetele Antena 3. Si acum mi-am amintit de cati oameni a adunat la Universitate, Mikey.

Oamenii mureau de cald. Stateau la umbra, se odihneau unde apucau, cum apucau.  Peste tot mirosea a transpiratie. Si erau multi batrani. SMURD-ul a facut ture incontinuu la protest, ca sa recupereze oameni loviti de caldura.

Am vazut oameni care strigau Gadea Presedinte. Nu stiu de ce , dar am inteles mai tarziu. Se imparteau liste de semnaturi pentru candidatura lui Mihai Gadea la presedintie.

Am vazut oameni care nu stiau sa spuna nimic altceva decat Antena 3. Am vazut cum isi fac poze cu vedetele Antena 3. Am vazut cum se bucura de raul altora. Si asa este viata, ei sa traiasca, nimic altceva, restul sa moara.

Au fost acolo si cativa sustinatori ai statului de drept din Romania. Au fost si ei agresati si injurati de catre “protestatari”.
Materialul video graieste de la sine, ce a fost la Cotroceni, cine au fost oamenii de acolo si ce au facut acestia acolo.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply