Protestul Rosia Montana de la Bucuresti

Protestul Rosia Montana de la Bucuresti

Nu-i asa ca e stupid si ciudat sa protestezi la Bucuresti pentru Rosia Montana? Asta in conditiile in care…

Piaţa Universităţii. Vreo două mii de […] ecologişti. Întreabă reporterul: Da’ în zona Roşia Montană aţi fost, nu?! Ce răspunde […]: Nu, doar ce-am citit. PLM, nu se mai dă bere în Centrul Vechi?
 Pana una alta, pana sa ajung la Universitate, am auzit ca televiziunile au filmat oameni drogati care erau acolo. Oameni care isi dadeau ochii peste cap si altele. Asa incat am plecat la Universitate sa vad eu la fel. Am oprit masina pe partea cealalta, langa masinile de politie si jandarmerie – pentru ca pot – si m-am dus sa vad care e atmosfera. Si ca sa intru in peisaj, nu stiu cum parul imi era ravasit, CANON-ul pe umar, iPhone-ul in mana, iar camasa scoasa din pantaloni. E clar, eram unul de-al lor. Asa ca le-am facut poze.
Ca ziceam de oameni drogati. Sincer, nu-mi dau seama daca unul era drogat sau nu, atat timp cat erau dezbracati – la 19 grade, atat timp cat acolo se simtea un miros greu de sosete sau etnobotanice – ca miros cam la fel. Atat timp cat lumea statea pe jos si cei care mergeau se ciocneau unii de altii ca in filmele cu zombi. Asa ca am putea zice ca mirosul ala de sosete era de la iarba sau alte etnobotanice. Nu?
N-am avut deloc baterie pe camera sa fac mai multe poze sau sa fac portrete cu oamenii respectivi. Totusi mi-ar fi trebuit un obiectiv fix sau ceva, dar nu sunt atat de hipster.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply