Protv.ro – mai bine nu

Hai ca sunt deja rautacios. De ce sa scriu eu de astia de la protv? De ce sa ma iau de situl lor? Pai uite tocmai de aia.
Ca m-am lovit de butonul ala de sus. Pe care scrie login. Si ca tot omul sa ma loggez si eu cu contul meu, sa vad ce e pe site. Ce imi ofera ca utilizator autentificat si din ala din sistem de nu se vede. Si incerc, utilizator de care nu stiu astia. Zic bine … hai sa-mi fac cont nou. Zice ca deja sunt in sistem … opaaa … pai hai sa ma loggez, iar nu merge. E clar, astia au erori.

Si inca ii fac reclama. Hai sa trecem peste. Dar, frate, dai continut video pe site-ul tau si iti limitezi linia de net? Ca sa nu se poata uita lumea, toata lumea la situl tau?  Asta e prost. Sa se vorbeasca cu aia de la mediafax sa le traga tzava mai buna. Sau sa se lege la netu de trece prin fata lor. Sau peering cu retelele de cartier din zona. Asa suna mai bine.
Pana la urma … parerea mea e ca tot romani suntem …

pro.jpg

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Protv.ro – mai bine nu

Leave a Reply

%d bloggers like this: