Provocati-ma sa fac poze

Provocati-ma sa fac poze

Stiti foarte bine ca fac multe poze. Si nu le fac pentru ca sunt nevoit, ci pentru ca imi place. De fapt, daca va aduceti aminte, eu am promis de acum cativa ani ca voi face si mai multe poze in timp. Si iata ca m-am tinut de cuvant. Stiu ca multora dintre voi va plac pozele mele. De asta primesc atatea like-uri la ele. De aceea, am si o provocare pentru voi acum, lansata de Samsung NX. Si anume sa-mi spuneti la ce sa fac poze.

Nu voi face acest lucru singur, suntem 4 persoane. Eu, Dana Rogoz, Cristina Mazilu si Mihai Dobrovolschi vom face poze pentru voi. Voi ne spuneti ce fel de poze doriti si pentru asta aveti 6 zile in fiecare saptamana (de pe 19 noiembrie pana pe 14 decembrie) sa propuneti teme de fotografiat pentru fiecare blogger participant la acest experiment.

Eu primesc leapsa de la Dana Rogoz in saptamana 24-30 noiembrie si astept sa postati temele voastre aici. La sfarsitul saptamanii, voi alege 10 din temele propuse de voi si ma voi executa, incercand sa va surprind cat mai bine cerintele.

Vor fi cele mai bune poze, pentru ca voi face aceste poze cu cea mai noua camera foto in domeniu: un Samsung NX, camera foto compacta, usoara, simplu de folosit, dotata cu Wi-Fi si instant sharing. Asa incat, veti vedea cover photo-ul imediat pe Facebook.

Si, ce credeti voi ca ar fi misto de fotografiat, acum in prag de iarna?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: