PSD-ul nu se baga, sa moara altii

Mie imi place cum acum toata lumea sta deoparte si se uita la un om in agonie. Nu stiu daca ati vazut vreodata vreun accident rutier grav sau o persoana cazuta pe strada. E totul plin de sange acolo, omul ala are nevoie de ceva, iar toata lumea sta si se uita fara sa faca nimic asteptand ca omul ala sa moara sau sa vada daca vine ambulanta in timp util. Trecem peste discutiile din aceasta categorie, ce vreau sa spun e ca toata lumea e indiferenta si indolenta, ca nu ii intereseaza si ca stau toti pe margine asteptand ca altul sa se implice.

Am auzit in seara asta o stire (pe care nu o gasesc pe net), in care discutau Ponta cu Geoana despre ce alternative are guvernul actual. Pana la urma ei s-au convins unul pe celalalt ca PSD nu va intra la guvernare in Romania actuala. Ca vor sta deoparte, asteptand sa vada ce rezolva Basescu si ai lui. Adica cum?! Daca Romania are probleme stai deoparte, iar daca Romania prospera si e loc de luat de la ciolan te bagi la guvernare ca asa se poate?

Si toata clasa politica face la fel. Nimeni nu vine cu o solutie. A, nu ca nu vine cu vreo solutie, nimeni nu prea e in stare sa vina cu o solutie, habar n-au ce sa poata face, asteapta sa treaca tot. Si toate astea dintr-un simplu motiv, ei sunt acoperiti. Au furat suficient, incat acum au ceva care sa le asigure supravietuirea. Din pacate lor si atat.

Intre timp pensionarii protesteaza, iar pe messenger apar mesaje de genul nu putem lasa pensionarii sa protesteze singuri, sa mergem langa ei sa scandam si noi, pentru ca ei sunt batrani iar noi tineri. Si nimeni nu s-a dus sa scandeze langa pensionari, au fost doar mesaje pe mess.

In schimb mamicile fac petitii pentru ca guvernantii sa nu le reduca indemnizatia de crestere a copilului. Aici vreau sa pornim o discutie, pai atunci eu de ce am mers la creşă? Ca mama se plictisea tare acasa si ca ii dadea statul suficient de multi bani? Sau ca ea trebuia sa munceasca, iar eu sa pot sa cresc si singur?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: